ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

Ξέφρενες γιορτές και πανηγύρια έγιναν στην Ελαφόνησο στις 11 και 12 Αυγούστου αγαπητές φίλες και φίλοι! Η Ελαφόνησος είναι ένα ωραίο και ήρεμο νησάκι ιδανικό για οικογένειες και παρέες για χαλαρές διακοπές και αναψυχή. Ωστόσο πολλές πηγές μας ανέφεραν πως το περασμένο Σαββατοκύριακο το νησί βρισκόταν μέσα στο τρελό κέφι και πήγαινε πάνω-κάτω μετά τον ερχομό 3 επιτηδείων Πειραιωτών. Και οχι όποιων και όποιων!! Ανάμεσα τους βρισκόταν ο αρχηγός του ΙΕΚ ΝΕΙΛΟΣ Αλέξανδρος Πάλλας, αλλά και ο υπαρχηγός Νεκτάριος Ροσσης με το αγόρι του τον καλλιτέχνη Σοτσάββα!!!!

Απ’ οτι καταλαβαίνετε δεν αφησαν τίποτε όρθιο….. Όλες οι κοπέλες του νησιού άφησαν τους συντρόφους τους και μπαίνανε σε ουρές μόνο και μόνο για να κλέψουν ενα βλέμμα απο αυτό το αχτύπητο τρίο. Ακόμα και ο περίφημος Σιντάρτα με τους φίλους του Μεντεφέρτε και Μπλάντιχο ήρθαν για να πάρουν τις ευλογίες τους. Περιττό να πούμε επίσης, πως δεν έμεινε κανένα ποτό σε κανένα απο τα μπαρ του νησιού.

Μακάρι να μπορούσαμε να είμασταν αυτό το διήμερο στην Ελαφόνησο, αλλά δυστηχως δεν γεννήθηκαμε όλοι τυχεροί. Ελπίζουμε κάποτε να σας αξιώσει ο Θεός να πετύχετε στις διακοπές σας αυτό το αγωνιστικό παρεόνι. Να ειστε καλά και μείνετε συντονισμένοι για επόμενες καλοκαιρινές περιπέτειες με το ΙΕΚ ΝΕΙΛΟΣ!

Καλο Δεκαπενταύγουστο με χαρά, αγάπη, υγεία, ευτυχία, αλκοόλ και φαγοκωλάδα <3 <3 <3

2 Comments

  1. Παπατζής Παπατζόπουλος

    Εξαιρετικό ποστ φίλε μου. Πάνω από όλα φαγοκωλάδα!

    • Λιμούτσης Κεντέρογλου

      Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ αρχισυντάκτα, το εκτιμώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *