Επανένωση μεγάλου μουσικού με γνωστό παραγωγό του Πειραιά.

Επανένωση μεγάλου μουσικού με γνωστό παραγωγό του Πειραιά.

Ο Σάββας, ο μεγάλος και τεράστιος μουσικός, επέστρεψε στην καλλιτεχνική σκηνή με έναν εκρηκτικό τρόπο. Μετά από χρόνια σόλο καριέρας, ξαναενώθηκε με την μπάντα του, τους περίφημους “Αποθήκη Υαλικών”, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές και τους κριτικούς της μουσικής.

Η επανένωση αυτή δεν είναι απλώς μια νοσταλγική επιστροφή στα παλιά. Ο Σάββας και η μπάντα του υπέγραψαν μια εντυπωσιακή συμφωνία με το στούντιο Backstage για την παραγωγή 12 δίσκων. Η συμφωνία αυτή είναι πρωτοφανής και δίνει μια σαφή ένδειξη για την καλλιτεχνική και εμπορική αξία που βλέπει το στούντιο του βιρτουόζου Νίκου Μιχαλά στο έργο του Σάββα και της “Αποθήκης Υαλικών”.

Ο Σάββας είναι γνωστός για την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητά του, έχοντας συνθέσει αμέτρητες επιτυχίες που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη του κοινού. Η επιστροφή του στην μπάντα σηματοδοτεί μια νέα εποχή (και όχι ένα τέλος εποχής όπως θα έλεγαν κάποιοι).

Οι φήμες λένε ότι ο πρώτος δίσκος αυτής της συμφωνίας θα κυκλοφορήσει σύντομα, και οι προσδοκίες είναι ήδη υψηλές. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα φέρει αυτή η νέα φάση της καριέρας του Σάββα και των “Αποθήκη Υαλικών”. Αναμφίβολα, η συνεργασία αυτή πρόκειται να αφήσει το στίγμα της στη μουσική σκηνή για πολλά χρόνια.

1 Comment

  1. Αποθηκαριος γυαλικων :)))

    Ανυπομονουμε να ακουσουμε τον νεο δισκο!!!! <3 <3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *