ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΤΑ ΜΑΚ; 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΟΥ

ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΤΑ ΜΑΚ; 5 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΈΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΣΟΥ

Ελεος πραγματικά, τι θα γίνει με αυτούς τους διαδικτιακους κλέφτες με εργαλεία τους υπολογιστές και τα κινητά; χακαρουν από ιστα ακαουντ με ακόλουθους εκατομμυρίου μέχρι έναν ταπεινό λογαριασμό στα μακ Ντόναλντς. Άσε που είχα και ένα δωρεάν χάπι μιλ σε αυτόν τον λογαριασμό, τώρα τι θα κάνω;

Αγαπητέ αναγνώστη/α μην απελπίζεσαι, θα σου εξηγήσω τι μπορείς να κάνεις

1.Εκκινήστε το App και πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; σε iOS ή Λάβετε βοήθεια για τη σύνδεση στο Android.

2.Θα έχετε τρεις επιλογές: Όνομα χρήστη (περιλαμβάνει επίσης email), Τηλέφωνο και Σύνδεση με το Facebook.Εάν γνωρίζετε τη σύνδεσή σας στο Facebook και είναι συνδεδεμένο στο mac app, επιλέξτε Συνέχεια ως… στο κάτω μέρος

3.Εάν γνωρίζετε τη σύνδεσή σας στο Facebook και είναι συνδεδεμένο στο mac app, επιλέξτε Συνέχεια ως… στο κάτω μέρος.Εάν δεν γνωρίζετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Facebook, εισαγάγετε το όνομα χρήστη, το email ή το τηλέφωνό σας στο app. ΠΡΕΠΕΙ να έχετε ένα από αυτά τα διαπιστευτήρια.

4.Ένα email αποστέλλεται στη διεύθυνση που έχετε καταχωρίσει με έναν σύνδεσμο για την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.

Σε περίπτωση που στείλατε μήνυμα με υφάκι στον πρωιν σας προσπαθήστε να τουμπαρετε την συζήτηση σαν να τράβηξε χειρόφρενο καράβι με κάθε πιθανή εναλλακτική συζήτηση.(πιθανότητα γιαουρτιού (διάβασε προηγούμενο άρθρο)

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *