ΝΥΧΤΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΙΕΚ ΝΕΙΛΟΣ 2024

ΝΥΧΤΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΙΕΚ ΝΕΙΛΟΣ 2024

Η επεισοδιακή νύχτα ψαρέματος του ΙΕΚ Νείλου στα βράχια της Πειραϊκής έμεινε χαραγμένη στη μνήμη όσων βρέθηκαν εκεί. Ήταν ένα βράδυ που ξεκίνησε με απλό σκοπό: να μαζευτούν τα «μάστορια» του ΙΕΚ, οι καλύτεροι ψαράδες της περιοχής, για να περάσουν λίγο χρόνο κοντά στη θάλασσα και να ρίξουν τα δίχτυα τους με ελπίδα για μια καλή ψαριά.

Αυτό που δεν ήξεραν, όμως, ήταν ότι αυτή η νύχτα θα εξελισσόταν σε μια απρόσμενη περιπέτεια! Με το που έριξαν τα καλάμια τους, άρχισαν να τσιμπάνε τα ψάρια σε κάθε γωνιά του βράχου. Το πρώτο τράβηγμα ήταν δυνατό και γρήγορα διαπίστωσαν πως είχαν πιάσει κάτι τεράστιο. Όλοι οι ψαράδες έτρεχαν με αγωνία, τραβώντας τα δίχτυα τους και βοηθώντας ο ένας τον άλλο να κρατήσουν την ψαριά στα χέρια τους.

Σε ελάχιστο χρόνο, η αποβάθρα της Πειραϊκής άρχισε να γεμίζει με ψάρια σε πρωτόγνωρους αριθμούς. Η ομάδα δεν πίστευε στα μάτια της: οι ζυγαριές έδειχναν 100.000.000 κιλά ψάρια! Τα δίχτυα γέμιζαν τόσο γρήγορα που έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να μην τα χάσουν. Οι περαστικοί που περνούσαν από εκείνη την ώρα έμειναν άναυδοι, παρακολουθώντας τη σκηνή που φαινόταν βγαλμένη από παραμύθι.

Μπορεί η νύχτα να ξεκίνησε με απλή πρόθεση, αλλά αυτό που ακολούθησε ήταν μια εμπειρία γεμάτη αδρεναλίνη, γέλια και απίστευτη ψαριά που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του ΙΕΚ Νείλου και της Πειραϊκής.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *